Taakverlichting met badkamer led inbouwspots

Taakverlichting met badkamer led inbouwspots

De badkamer is een belangrijke plek om lekker te kunnen uitrusten na een lange dag op het werk. Bijvoorbeeld wanneer je ’s avonds even rustig kunt gaan ontspannen in bad. Hiervoor is het fijn om sfeerverlichting in de badkamer te plaatsen. Maar ook voor andere doeleinden is badkamerverlichting belangrijk. Om ook in de badkamer goed te kunnen zien wat je aan het doen bent, plaats je taakverlichting met badkamer led inbouwspots. Waarvoor gebruik je deze precies, en waar plaats je deze badkamer led inbouwspots?

Waarom zou je badkamer led inbouwspots als taakverlichting gebruiken?

led inbouwspots badkamer

Wanneer je ’s ochtends opstaat, is de badkamer niet altijd even helder verlicht. In de winter bijvoorbeeld, kan het ’s ochtends nog donker zijn. Als je dan de algemene verlichting en de sfeerverlichting aanzet, kun je door de geringe hoeveelheid licht niet zo goed zien wat je aan het doen bent. Als je je dus wilt scheren, je make-up wilt aanbrengen, of je contactlenzen wilt indoen, heb je hier goed licht bij nodig. Hiervoor kun je badkamer led inbouwspots als taakverlichting gebruiken.

Waar plaats je deze badkamer led inbouwspots?

De plek waar je het meeste licht nodig hebt in de badkamer, is natuurlijk de spiegel. Zo kun je jezelf goed zien, en kun je precies zien wat je aan het doen bent. In de eerste instantie zou je dus misschien denken dat het slim is om badkamer led inbouwspots boven de spiegel te plaatsen. Hiermee is de kans echter groter dat er schaduwen op je gezicht vallen, waardoor dit juist averechts werkt. Het is daarom slim om de badkamer led inbouwspots aan weerszijden van de spiegel te plaatsen, zodat ze recht op je gezicht schijnen. Zo vallen er geen schaduwen op je gezicht, maar kun je goed zien wat je aan het doen bent. Let er wel op dat de badkamer led inbouwspots die je als taakverlichting plaatst niet te fel zijn, zodat je jezelf niet verblindt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *