Sfeer creëren met dimbare Led inbouwspots

Sfeer creëren met dimbare Led inbouwspots

Inbouwspots led zorgen al voor een mooie verlichting in huis, maar ook voor bijvoorbeeld sfeerverlichting, of om een bepaald voorwerp mooi uit te lichten. Dit is deels afhankelijk van het aantal watt van de inbouwspots led. Hoe meer watt, hoe helderder het licht is. Heeft u een inbouw spot met een lager aantal watt, dan zal deze voor wat extra sfeer zorgen. Wilt u eigenlijk graag afwisselen tussen helder licht en sfeerverlichting? Dan bieden dimbare inbouwspots led de oplossing. Wat zijn dimbare inbouwspots led precies, en hoe gebruikt u ze?

dimmer

Wat zijn dimbare inbouwspots led?

Dimbare inbouwspots led zijn spots die niet met een normale aan/uit drukknop bediend worden, zoals u bij normale verlichting doet. Deze inbouwspots zijn vaak voorzien van een draaiknop. Hiermee kunt u niet alleen het licht aan en uit zetten, maar door te draaien kunt u ook de intensiteit van het licht aanpassen. U kunt de verlichting van de led inbouwspots helder maken, voor bijvoorbeeld tijdens het lezen of studeren, maar u kunt ze ook dimmen voor wat extra sfeer.

Hoe gebruikt u dimbare inbouwspots led?

Sfeer creëren met dimbare inbouwspots led is heel eenvoudig. Heeft u wat meer licht nodig in de keuken of op uw werkplek, dan draait u aan de knop om de intensiteit te verhogen. Wilt u een romantische sfeer creëren in de slaapkamer, dan kunt u de knop juist de andere kant op draaien, om het licht van de inbouwspots led te dimmen. Ook in de woonkamer kunt u het licht ’s avonds een beetje dimmen voor wat extra gezelligheid. Het handige is dat elke stand mogelijk is: van geen licht tot vol licht. U kunt dus zelf naar wens aan de knop draaien om de juiste lichtintensiteit voor de situatie te creëren. Met dimbare led inbouwspots heeft u dus altijd het juiste licht op het juiste moment.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *