Waar kunt u de inbouwspots het beste gaan plaatsen

Waar kunt u de inbouwspots het beste gaan plaatsen

Dit is natuurlijk erg persoon gebonden en afhankelijk van uw slaapkamer, de meeste mensen plaatsen 1 led inbouwspots per vierkante meter, het gaat dan om led inbouwspots van 3 watt die een reguliere lamp van 50 watt vervangen. De meeste van onze klanten kiezen ervoor om de led spots langs de rand van de muur of het raam te plaatsen zoals hieronder.

inbouwspotjesOp deze manier zijn de inbouwspots led mooi weg gewerkt in het plafond en heeft u geen kabels meer in het zicht. Dit geeft een opgeruimd gevoel en een mooi strak afgewerkt resultaat. U kunt er ook voor kiezen om een aantal led inbouwspots aan de rand van de muur te gaan plaatsen vlak boven uw bed, deze kunnen dan uw nachtkast lampjes vervangen. Vaak kiezen mensen ervoor om op deze plaats dimbare led inbouwspots te plaatsen zodat men tegen de avond het licht prettig kan dimmen naar ieder gewenst niveau zodat de partner er geen last van heeft.

U kunt er zelfs voor kiezen om ook led inbouwspots in een kast te gaan plaatsen

Steeds vaker horen wij dat onze klanten er ook voor kiezen om led inbouw spotjes in een kleding kast te gaan plaatsen. Dit heeft als groot voordeel dat u ook licht in de kast heeft en niet alleen op de slaapkamer. Vaak is het zo dat een kast van binnen toch wat donker is en u daarom maar moeilijk kunt vinden wat u zoekt.

Bij het plaatsen van led inbouwspots heeft u hier geen last meer van. De inbouw led spot van 1 watt is hier echt uitermate geschikt voor die heeft namelijk maar een inbouw diepte van 22 millimeter en is daardoor dus gemakkelijk weg te werken in het plafond van de kast maar ook makkelijk te monteren in een planken kast. Als u lig planken heeft van 2,5 cm is het al mogelijk om de led inbouw spots volledig in de lig planken weg te werken en bij een plank van 2,2 cm kunt u de led inbouwspots slaap kamer gelijkwaardig weg werken met de lig plank zodat u geen last heeft van uitstekende gedeeltes van de led inbouw spots aan de bovenkant van de plank.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *