Inbouwspots led als nachtlampje

Inbouwspots led als nachtlampje

Heeft jouw kind ook moeite met slapen wanneer de kamer volledig donker is? Of vind je het zelf gewoon fijn om altijd een klein lichtje te hebben branden? Met inbouwspots led zorg je gemakkelijk voor een handig nachtlampje dat je ’s nachts altijd kunt laten branden, door een klein spotje op de gewenste plek in de slaapkamer te plaatsen. Doordat inbouwspots led niet zoveel energie verbruiken, kan het ook geen kwaad om het lampje de nacht lang aan te laten. Bovendien kun je zelf de intensiteit van de inbouwspots led instellen, en eventueel zelfs de kleur. Zo heb je altijd een passend nachtlampje met inbouwspots led, dat ook nog energiezuinig is.

Nachtkastje led spotje

Dimbare inbouwspots led als nachtlampje

Een nachtlampje moet natuurlijk niet te fel licht geven, want dan wordt het inslapen lastig. Maar als het led spotje te weinig licht geeft, dan heb je er nog steeds geen profijt van. Daarom is het handig om kleine, dimbare inbouwspots led in de kamer te plaatsen als een nachtlampje. Hiervan kun je zelf instellen hoe fel het licht van de inbouwspots led moet schijnen. Is het licht nog te fel, dan dim je de inbouwspots led. Is het echter te zwak, dan verhoog je de intensiteit. Zo zijn de inbouwspots led altijd precies goed afgesteld, voor een nachtlampje op maat.  

Inbouwspots led met kleur voor bij het slapen

Om het nachtlampje nog extra speciaal te maken, kun je kiezen voor inbouwspots led met een kleur, of inbouwspots led die juist van kleur wisselen. Kies voor een rustgevende kleur, zoals blauw, of juist de lievelingskleuren van het kind. Door niet alleen de intensiteit van het licht, maar ook de kleur van de inbouwspots led af te stemmen op de wensen en smaken van de persoon voor wie het bedoeld is, wordt het slapen leuker én ontspannend. Zo maak je met inbouwspots led de slaapkamer helemaal af, ook voor bij het slapen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *